ترشی مخلوط یکی از انواع ترشیهاست که از ترکیب سبزیجات تازه، سس گوجه و سرکه تهیه میشود. این ترشی خوشمزه و معطر یک روز پس از تهیه آماده سرو است.
ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشیها هستند که میتوان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. در فصل پاییز و زمستان خوردن ترشی در کنار غذا دلچسبتر از خوردن ماست، سالاد و سایر چاشنیهاست، به همین دلیل تنوع ترشیهای این فصل بسیار زیاد است.
ترشی مخلوط یکی از انواع ترشیهاست که در ترکیبات آن از سبزیجات تازهای مانند فلفل دلمهای، هویج، بادمجان، کرفس، خیار و... استفاده شده است. این ترشی خوشمزه با روشی بسیار آسان تهیه میشود و بعد از گذشت یک روز از تهیه آن آماده خوردن است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه ترشی مخلوط یک روزه با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه ترشی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط یک روزه
گوجه: ۱۰ عدد
ساقه کرفس: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی (قرمز، سبز، زرد): از هرکدام ۱ عدد
بادمجان: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
خیار: ۲ عدد
گل کلم: یک چهارم یک گل کلم کوچک
سبزی خشک: (شامل ترخون، ریحان، گشنیز، نعناع): از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: ۳ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه: از هرکدام ۱ قاشق غذا خوری
سیاه دانه: ۲ قاشق غذا خوری
ادویه کاری: ۱ قاشق غذا خوری