زعفران، این طلای سرخ، از جمله گرانبهاترین و منحصربهفردترین ادویههایی است که همواره در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته است. این ادویه که به خاطر عطر و طعم خاص خود شناخته میشود، نه تنها در...
خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورها و مواد متنوعی تهیه میشود. در اینجا، ما به شما طرز تهیه این خورش لذیذ را آموزش میدهیم.
زمانی که صحبت از پخت و پز با تابه چدنی می شود باید چاشنی ها و ادویه جاتی را که به منظور تهیه غذا در آن تابه استفاده می کنید مدنظر قرار دهید. استفاده از چاشنی ها و ادویه جات قوی مانند زیره یا پودر کاری می توانند به دردسری...
در این مقاله به رمز و راز خوشمزه شدن دلمه برگ مو میپردازیم. در دنیای غذاهای ایرانی، یکی از غذاهایی که به خاطر طعم خوشمزهاش و تاریخچه غنیاش برجسته میشود، “دلمه برگ مو” است. این...
خورش آلو مازندارنی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی متعلق به خطه شمال کشور و استان مازندران است که آلو بخارا، زرشک و رب انار از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا هستند.
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورشهای خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روشهای متفاوتی طبخ میشود. در این مطلب طرز تهیه خورش لوبیا سبز آموزش داده شده است.