ژله آبنباتی نوعی ژله تزیینی است که میتوانید آن را با روشی بسیار ساده و با استفاده از پودر ژله، آب جوش و سیخ چوبی یا چوب بستنی بهراحتی در منزل تهیه کنید که انتخاب مناسبی برای شب یلداست.
ژله یکی از سادهترین دسرهایی است که میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و تقریبا همه با طرز تهیه آن آشنا هستند. پودر ژله در رنگها و طعمهای گوناگون در فروشگاههای مواد غذایی موجود است که میتوانید با اضافه کردن دو لیوان آب این دسر راحت و پرخاصیت را آماده کنید. ژله به دلیل داشتن ماده ژلاتینی برای استخوانها بسیار مفید است؛ بنابراین خوردن آن برای سالمندان و همچنین کودکان بسیار توصیه میشود.
با مخلوط کردن پودر ژله و بستنی یا انواع میوه و خامه میتوانید به این دسر شکل و طعم تازهتری ببخشید. ژله آبنباتی نوعی ژله تزیینی است که میتوانید آن را با روشی بسیار ساده و با ترکیب پودر ژله، آب جوش و کمی دانه انار تهیه کنید. این ژله که شبیه آبنبات چوبی است، جلوه بسیار زیبایی دارد و برای تزیین میز شب یلدا گزینهای مناسب و کم هزینه است. در ادامه این مطلب طرز تهیه ژله آبنباتی به دو روش متفاوت و بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این نوع ژله تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ژله آبنباتی
پودر ژله قرمز: ۱ بسته
آب جوش: ا لیوان
بستنی وانیلی: ۱۰۰ گرم
دانه انار: ۱ لیوان
سیخ چوبی یا چوب بستنی: به تعداد لازم
نکات مهم برای تهیه ژله آبنباتی
شما برای تهیه این ژله میتوانید از هر نوع ظرف مسطح مانند نعلبکی، پیش دستی و یا پیاله ماست خوری استفاده کنید. همچنین میتوانید ژله را داخل یک سینی بریزید و آن را پس از بسته شدن با کاتر گرد یا قالب مخصوص انار و هندوانه قالب بزنید. این یک روش بسیار آسان برای تهیه ژله آبنباتی است. روش دوم که کمی پیچیدهتر است، درست کردن ژله رولی است که در این مطلب هر دو روش را به شما آموزش خواهیم داد.