یکی از غذاهای محبوب ایرانی ته چین است. برخی افراد هنگام پخت این غذا نکاتی را رعایت نمی کنند به همین دلیل ته چین به کف قابلمه و قالب می چسبد.
علت اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه و قالب
ته چین مرغ از معروفترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج تهیه می شود. طرز تهیه تهچین بسیار ساده است اما یکی از نکات مهم در پخت آن حفظ فرم کیکی و نچسبیدن آن به قابلمه است. اگر می خواهید ته چین به قابلمه نچسبد، نکات زیر که در این بخش از آشپزخانه آورده ایم را رعایت نمایید.
عامل چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب
چندین عامل وجود دارد که باعث چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب میشود که شامل:
جنس قابلمه
ته چین را بهتر است در ظرفی نچسب مانند تابه یا ظروف تفلون که قطر بیشتر و عمق کمتر داشته باشد، تهیه نمود. خوب نبودن جنس قابلمه سبب چسبیدن برنج به کف قابلمه میشود حتی اگر شما روغن به میزان کافی نیز استفاده کرده باشید. زمان پخت ته چین از ظروف پخت نچسب استفاده نمایید تا برنج به کف قابلمه نچسبد.