شیرینی خشک و باقلوا به دلیل طعم خوب و لذیذشان در میان مردم بسیار محبوب هستند، از این رو اطلاع داشتن از روش های نگهداری شیرینی خشک و باقلوا مهم است.
روش های نگهداری از شیرینی خشک و باقلوا
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذی است که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد و درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود. در نهایت با شهد مخصوصی که روی باقلوا ریخته می شود آماده سرو می شود. در مناطق مختلف مواد میانی باقلوا متفاوت است.
در شهرهای یزد، قزوین و تبریز، باقلوا به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی ها و مجالس با طعمی بی نظیر و ویژه تهیه می شود و یکی از سوغاتی های مشهور این شهرها می باشد.
روش های نگهداری از شیرینی باقلوا
برای نگهداری کوتاه مدت شیرینی در یخچال بهتر است آنها را در جعبه های در بسته داخل کیسه های نایلونی بدون منافذ قرار داده شود.
از قرار دادن بسته های شیرینی در در معرض نور آفتاب خودداری نمائید.
برای نگهداری طولانی مدت شیرینی، حتما جعبه ها را در کیسه های بدون منفذ نایلونی یا نایلکس قرار داده و در فریزر نگهداری نمایید تا زمان کیفیت مطلوب آنها افزایش پیدا کند.
زمان مصرف مطلوب شیرینی جات بستگی به نحوه نگهداری و رعایت نکات فوق دارد. به طور کلی باید بر حسب نیاز شیرینی خریداری کنید و از نگهداری طولانی مدت آن خود داری کنید.
شیرینی جات را از جایی تهیه کنید که آنها را در یخچال نگهداری و عرضه نماید.