آش شلغم یکی از آشهای مقوی و مخصوص فصل سرماست که غذایی مفید برای سرماخوردگی است و خواص زیادی دارد. در مطلب پیشرو با آموزش آش شلغم خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها انواع متنوعی دارند که در نقاط مختلف کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند. آش غذایی پرطرفدار است که به خاطر داشتن مواد مغذی یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. با شروع فصل پاییز و زمستان پخت آش در خانه رونق بیشتری پیدا میکند؛ زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی به بدن منتقل میکند که دلچسب است.
آش شلغم یکی از آشهای مخصوص فصل سرماست که به دلیل داشتن شلغم بسیار مغذی است؛ زیرا شلغم سرشار از ویتامینها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است. آش شلغم غذایی مفید برای کسانی است که در این فصل به سرما خوردگی مبتلا شدهاند. در این مطلب طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و ویژه همراه با همه نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ این آش تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه آش شغلم
بلغور جو: ۱ پیمانه
عدس: نصف پیمانه
برنج نیم دانه: نصف پیمانه
سبزی آش (جعفری، گشنیز، تره و اسفناج): ۵۰۰ گرم
شلغم متوسط: ۱۰ عدد
سیر: ۱ بوته کامل
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشک: ۳ قاشق غذاخوری