حلوا شیرینی پرطرفدار و خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. اگر بعد از پخت حلوا، حلوا سفت و خشک شد، علت آن کار اشتباهی است که در پخت آن انجام دادید.
دلایل خشک و سفت شدن انواع حلوا
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است که انواع مختلفی دارد و درهر منطقه ای به شکل متفاوتی تهیه می شود. با شنیدن نام حلوا بسیاری از افراد فکرشان به سمت همان حلوای آرد می رود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش می شود.
حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آرد سفید گندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و ... تهیه می شود. برخی اوقات پس از پخت حلوا ، حلوا آن نرمی و لطافتی که باید داشته باشد را ندارد و سفت و خشک است. اگر می خواهید بدانید علت خشک و سفت بودن حلوا چیست، این بخش را مطالعه نمایید.