دسر مگنولیا یکی از انواع دسرهای لطیف و دلچسب است که پایه شیر دارد و بیسکوییت پتیپور، آرد، نشاسته و شکر از دیگر مواد تشکیل دهنده آن هستند که در ادامه این مطلب به آموزش آن پرداختهایم.
دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر مگنولیا یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار میروند.
دسر مگنولیا به دلیل داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه میشود که این دسر را بعد از خوردن غذاهای چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشنهاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و فوت و فنهای مربوط به آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا
شیر: ۴ لیوان
آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته گل: ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
کره گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیسکوییت پتی پور: ۱ بسته
موز: ۱ عدد
مغز گردو خرد شده: نصف لیوان