مصرف دمنوش کندر فواید مناسبی برای بیماران کرونایی به همراه دارد، البته که نحوه درست کردن و ساعت مصرف دمنوش کندر برای رسیدن به این مهم حائز اهمیت می باشد.
طرز تهیه و فواید درمانی فوق العاده دمنوش کندر
کندر یک ماده گیاهی سرشار از خاصیت های پزشکی است که از زمان های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده بوده است. کندر خواص فراوانی دارد که در مطالب قبلی بهداشت و سلامت به آن پرداخته ایم اما مهمترین خاصیت کندر در این روزها که ویروس کرونا در حال گسترش است، تقویت سیستم ایمنی بدن و پاکسازی ریه از اخلاط است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طریقه درست کردن دمنوش کندر آشنا شوید.
چگونه دمنوش کندر درست کنم؟
یکی از روش های مصرف کندر برای استفاده از خواص آن، دمنوش کندر است. دمنوش کندر دارای طبع گرم بوده و ضد کرونای قوی می باشد و سپری برای ریه محسوب می شود. برای تهیه این دمنوش به طریق زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه دمنوش کندر
- کندر 1 قاشق چایخوری
- آب جوش 1 لیوان
طرز تهیه:
1. درون یک لیوان آب جوش بریزید.
2. یک قاشق چایخوری کندر را به آب جوش اضافه کرده و هم بزنید.
3. درب لیوان را بگذارید.
4. اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه کندر دم بکشد اما هر دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا کندر کاملا در آب جوش حل شده و دمنوش کرم رنگ شود.
5. این دمنوش را برای بهبود سرفه 5 تا 6 روز مصرف کنید.