برای انتخاب گوشت مناسب برای تهیه کباب باید به برخی مسائل به خوبی توجه کنیم، به طور مثال هر قسمتی از گوشت گوساله و گوسفند برای کباب مناسب نمی باشد.
راهنمای انتخاب گوشت مناسب برای کباب
کباب یکی از اصیل ترین و محبوب ترین غذاها بین ایرانیان است. برای تهیه یک کباب ترد و آبدار و خوشمزه باید با نکات تهیه کباب آشنا باشید. یکی از نکاتی که باید قبل از تهیه کباب بدانید این است که همه قسمت های گوشت گوسفند و گوساله برای کباب مناسب نیست. در این بخش به شما خواهیم گفت از چه قسمتی از گوشت گوسفند و گوساله برای این کار استفاده نمود.
بهترین جای گوشت گوسفندی برای کباب
گوشت گوسفند یکی از بهترین گوشت ها برای کباب است که چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو ده به یک است و طبع گرمی داشته و برخی قسمت های آن طعم لذیذ و بی نظیری دارد. در ادامه مناسب ترین بخش های گوشت گوسفند برای کباب را آورده ایم:
گوشت راسته گوسفند
گوشت راسته (sirloin)، یکی از بهترین و محبوب ترین قسمت های گوسفند برای کباب است. گوشت راسته اطراف ستون فقرات گوسفند قرار داشته و نرم تر و تردتر از باقی قسمت ها است زیرا تحرک کمتری به خود دیده است. گوشت راسته چربی خیلی کم دارد و برای انواع کباب به خصوص کباب برگ مناسب است.
گوشت فیله گوسفند
گوشت فیله یکی دیگر از قسمت های خوشمزه گوسفند برای کباب است. فیله به گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته می گویند که نرم بوده و طعم بی نظیری دارد و برای طبخ انواع کباب به خصوص چنجه و برگ بسیار مناسب است.