پاستا فتوچینی با سس آلفردو کی از محبوب ترین دستور تهیه های فتوچینی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد در ادامه این طرز تهیه را بخوانید.
طرز تهیه پاستا فتوچینی
پاستا فتو چینی با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب بین المللی می باشد که طرز تهیه آسان و زمان پخت کمی دارد. این غذای ایتالیایی منابع غذایی مهم و مفیدی دارد به همین دلیل جزو آن دسته از غذاهای سالم و پر خاصیت قرارمی گیرد. طرز تهیه پاستا فتوچینی را در این قسمت بخوانید.
مواد لازم پاستا فتوچینی
مواد لازم | میزان لازم |
پاستا فتوچینی | 300 گرم |
سینه مرغ | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
شیر | 2/3 پیمانه |
پنیر پارمزان | 1/2 پیمانه |
قارچ | 8 عدد |
خامه | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه٬پودر سیر و آویشن | به میزان دلخواه |
کره | 25 گرم |
مرحله اول: ابتدا در یک تابه مناسب با حجم پاستا کره را آب کنید و در ادامه 2 حبه سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و یک تفت کوتاه بدهید. مرحله دوم : در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد. مرحله سوم : سینه مرغ را به صورت نواری و یا مربع مربع خرد کنید و در کره تفت دهید تا سرخ شود. مرحله چهارم : قارچ ها را نیز با یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست آن را بگیرید و به صورت حلقه حلقه خرد کنید و در یک تابه با حرارت زیاد سرخ کنید. قارچ سرخ شده را به مرغ ها اضافه کنید. مرحله پنجم : در یک ظرف شیر و ختمه که به دمای محیط رسیده اند را هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله ششم : مقداری آب لیمو و نمک به آب درحال جوش درون قابلمه بریزید و فتوچینی ها را درون آن بگذارید تا حدود 5 دقیقه بپزد سپس آن را آبکش کنید. حدود 1/2 لیوان از آب فتوچینی که به جوش آمده را نگه دارید. مرحله هفتم : ادویه ها که شامل (نمک٬فلفل سیاه٬پودر سیر٬آویشن )می باشد را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. مرحله هشتم : فتوچینی ها را به مرغ و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا حدود 3 دقیقه درون سس بپزد. مرحله نهم : مخلوط شیر و خامه به همراه آب پاستا که کنار گذاشته اید را نیز به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. مرحله دهم : پنیر را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که به غلظت دلخواه تان رسید حرارت را خاموش کنید و پاستا را سرو کنید. طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو
نکات مهم پخت پاستا فتوچینی با سس آلفردو