طرز تهیه پاستا فتوچینی
پاستا فتو چینی با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب بین المللی می باشد که طرز تهیه آسان و زمان پخت کمی دارد. این غذای ایتالیایی منابع غذایی مهم و مفیدی دارد به همین دلیل جزو آن دسته از غذاهای سالم و پر خاصیت قرارمی گیرد. طرز تهیه پاستا فتوچینی را در این قسمت بخوانید.
مواد لازم پاستا فتوچینی
| مواد لازم | میزان لازم |
| پاستا فتوچینی | 300 گرم |
| سینه مرغ | 1 عدد |
| سیر | 2 حبه |
| شیر | 2/3 پیمانه |
| پنیر پارمزان | 1/2 پیمانه |
| قارچ | 8 عدد |
| خامه | 1 عدد |
| نمک و فلفل سیاه٬پودر سیر و آویشن | به میزان دلخواه |
| کره | 25 گرم |
مرحله اول: ابتدا در یک تابه مناسب با حجم پاستا کره را آب کنید و در ادامه 2 حبه سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و یک تفت کوتاه بدهید. مرحله دوم : در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد. مرحله سوم : سینه مرغ را به صورت نواری و یا مربع مربع خرد کنید و در کره تفت دهید تا سرخ شود. مرحله چهارم : قارچ ها را نیز با یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست آن را بگیرید و به صورت حلقه حلقه خرد کنید و در یک تابه با حرارت زیاد سرخ کنید. قارچ سرخ شده را به مرغ ها اضافه کنید. مرحله پنجم : در یک ظرف شیر و ختمه که به دمای محیط رسیده اند را هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله ششم : مقداری آب لیمو و نمک به آب درحال جوش درون قابلمه بریزید و فتوچینی ها را درون آن بگذارید تا حدود 5 دقیقه بپزد سپس آن را آبکش کنید. حدود 1/2 لیوان از آب فتوچینی که به جوش آمده را نگه دارید. مرحله هفتم : ادویه ها که شامل (نمک٬فلفل سیاه٬پودر سیر٬آویشن )می باشد را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. مرحله هشتم : فتوچینی ها را به مرغ و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا حدود 3 دقیقه درون سس بپزد. مرحله نهم : مخلوط شیر و خامه به همراه آب پاستا که کنار گذاشته اید را نیز به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. مرحله دهم : پنیر را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که به غلظت دلخواه تان رسید حرارت را خاموش کنید و پاستا را سرو کنید. 
طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو

نکات مهم پخت پاستا فتوچینی با سس آلفردو
