رئیس شرکت کینگ ایلدر یکی از صادرکنندگان برجسته در زمینه گرانترین پر جهان، درباره روشهای تهیه این پر توضیح میدهد.
پس از برداشت، پرها در هوای آزاد خشک میشوند تا از پوسیدگی آنها جلوگیری شود سپس کارگران شرکتی که توسط ارلا اداره میشود اولین مرحله تمیزکاری را در یک فر بزرگ با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت هشت ساعت آغاز میکنند.
در جزیرهای واقع شده در خلیجی در جنب ساحل غربی ایسلند، کارگران برای جمع کردن پرهای نرم و کرکی، "اردک ایدر" صبح تا شب مشغول کارند.
هر کیلوگرم از این پرهای فاخر، هزاران دلار به فروش میرسد و در گوشه و کنار جهان، از این پرها، لحاف ساخته میشود.
مانند هر تابستان، تقریبا ۴۰۰ کشاورز ایسلندی تخته سنگها، شن و ماسه و چمنهای بلند را برای پیدا کردن چند مشت پر خاکستری اردک قطبی ایدر جستجو میکنند.
اردکهای قطبی از ماه می در این منطقه که تعداد جمعیت آن کم است و منظره شگفتانگیز دریایی دارند، لانهسازی کردهاند.