به طور کلی روشهای مختلفی برای تهیه ماهی شکم پر وجود دارد و شما میتوانید این غذای خوشمزه و چشم نواز را در فر یا داخل تابه تهیه کنید البته نوعی که در فر تهیه میشود، چون از روغن کمتری در تهیه آن استفاده میشود در نهایت سالمتر است.
ماهی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که گزینه مناسبی برای مهمانیها میباشد. ماهی شکم پر را میتوان هم با ماهیهای جنوب و هم با ماهیهای شمال تهیه کرد مواد داخل ماهی تنوع گوناگونی دارد و بسته به سلیقه و ذائقه افراد، متفاوت میباشد، اما اغلب از سبزیجات معطر، گردو و زرشک برای پر کردن شکم ماهی استفاده میشود. ماهی شکم پر به دلیل حضور ماهی در این غذای لذیذ سرشار از کلسیم، پروتئین و ویتامینهای مهم و ضروری برای بدن میباشد، که مصرف آن سلامتی بدن را تضمین خواهد کرد.
به طور کلی روشهای مختلفی برای تهیه ماهی شکم پر وجود دارد و شما میتوانید این غذای خوشمزه و چشم نواز را در فر یا داخل تابه تهیه کنید البته نوعی که در فر تهیه میشود، چون از روغن کمتری در تهیه آن استفاده میشود در نهایت سالمتر است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و فوت و فنهای این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد اولیه لازم برای تهیه ماهی شکم پر
ماهی سفید، قزل آلا یا کپور ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
پودر گردو ۱/۴ پیمانه
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
آلو برغانی یا آلوی جنگلی ۵ عدد
آبلیموی تازه ۳ قاشق سوپخوری
زرشک ۱ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق سوپخوری
کره ۳ قاشق سوپخوری
لیمو ترش ورقهای شده ۲ عدد
سبزی معطر گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، نعنا) ۱۰۰ گرم
تخم گشنیز پودر شده ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم