مروزه ذائقه مردم دنیا به سمت فستفودها میل پیدا کرده است که صرفنظر از طعم دلچسبشان در مدت زمان کمی آماده میشوند. سیب زمینی سرخ کرده یا فرنچ فرایز یکی از انواع فستفودهای پر طرفدار بهخصوص در میان کودکان است که با انواع سسها مانند سس کچاپ، سس فلفل، سس قارچ و... سرو میشود.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. سیب زمینی سرخ کرده یا فرنچ فرایز یکی از انواع محبوب فستفودهاست که در رستورانها در کنار سس کچاپ، سس خردل، سس فلفل، سس قارچ و... سرو میشود.
سیب زمینی فرنچ به خصوص در میان کودکان بسیار محبوب و پر طرفدار است. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک سیب زمینی خوشمزه به سبک رستورانها در منزل به روشی ساده همراه با همه نکات و فوت و فنهای خاص آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی رستورانی
سیب زمینی بزرگ: ۵ عدد
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
یخ: یک کاسه متوسط
آب سرد: ۵ لیوان
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
قارچ: ۲۵۰ گرم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
پنیر گودا: ۳ ورق
روغن مایع: یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به میزان دلخواه