انبه یکی از محبوب ترین میوه ها در تمام نقاط جهان است که یک روز هم برای این میوه نامگذاری شده است، حقایق جالبی درباره گذشته این میوه وجود دارد.
22 جولای؛ روز جهانی انبه
تابستان به پربارترین زمان خود رسیده است و دیگر نمی توانیم صبر کنیم تا 22 جولای، روز جهانی انبه را جشن بگیریم. این میوه زرد به خاطر آبدار بودن و طعم شیرین خود در جهان مشهور است. انبه اساسا یک میوه تابستانی است و در تمام اندازه ها و شکل ها در این فصل موجود است.
بسیاری از مردم در هند، پاکستان و بنگلادش انبه را به طور کامل می خورند، بدون این که پوست بکنند. آن ها انبه را فشار می دهند تا داخل آن به حالت پالپ نرم و غلیظ در آید و سپس سوراخی روی پوست ایجاد می کنند تا پالپ خارج شود. به بهانه ی روز جهانی انبه، در بخش گوناگون نگاهی خواهیم داشت به فکت های مفید درباره این میوه.