در زمان تهیه پیتزا سعی کنید حتما از سبزیجات مناسب نیز استفاده کنید، سبزیجات معطر و غیر معطری وجود دارد که کمک شایانی به خوش طعم تر شدن پیتزا می کند.
لیست سبزیجاتی که در پخت پیتزا استفاده می شود
پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است که طرفداران زیادی دارد. در تهیه پیتزا از مواد فراوانی مانند گوجه فرنگی، پنیر، قارچ و ... استفاده می شود و برای خوش طعم شدن آن ادویه ها و سبزی های معطری را بر روی آن می ریزند. اگر می خواهید پیتزایی با طعم به یادماندنی درست کنید، هرگز سبزی های پیتزا را فراموش نکنید و از سبزیجاتی که در این بخش از آشپزخانه آورده ایم، در تهیه پیتزا استفاده کنید.
سبزی معطری که روی پیتزا می ریزند
برای خوش طعم شدن پیتزاهایتان از سبزیجات زیر استفاده کنید چرا که فست فودی های معروف همه از این سبزیجات در پخت پیتزا استفاده می کنند که عطر و طعم خوبی به پیتزایشان می دهد.
آویشن
آویشن یکی از ادویه های محبوب در آشپزی امروزی است. از این گیاه به صورت خشک شده برای تهیه انواع غذاها به خصوص پیتزا استفاده می شود و طعمی بی نظیر به پیتزا می بخشد.
آویشن یک منبع عالی از ویتامین K، آهن، کلسیم، و منگنز می باشد و فواید فراوانی دارد و برای هضم خوب غذا و رفع نفخ و گاز معده و زخم معده مفید می باشد. شما می توانید برای خوش طعم شدن پیتزاهایتان بر روی آنها آویشن خرد شده بریزید و از شاخه آن برای تزیین استفاده نمایید.
اورگانو
اورگانو یا همان پونه کوهی سبزی بسیار معطری می باشد که جهت اهداف درمانی و آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از آن در آشپزی، عطر و طعم ترشی، سس ها، و ترکیبات مختلف مواد غذایی را افزایش می دهد.
اورگانو دارای آهن، کلسیم، منیزیم، مس، پتاسیم، ویتامین A، B6، C، E، K، نیاسین و تیامین می باشد. برای خوش طعم شدن پیتزایتان بهتر است کمی اورگانو خشک شده هنگام طبخ بر روی آن بپاشید و از طعم آن لذت ببرید.