بدون آنکه بدانیم در بسیاری از روغن ها، روغن پالم وجود دارد. با یک تست ساده ی خانگی میتوانید از وجود روغن پالم در روغنی که برای آشپزی خریده اید مطلع شوید.
روشی ساده برای تشخیص وجود روغن پالم داخل روغن مصرفی
بسیاری از ما از عوارض و مضرات روغن پالم برای سلامتی شنیده ایم و برای به خطر نیافتادن سلامت خود و خانواده مان ترجیح می دهیم از محصولات غذایی فاقد روغن پالم استفاده کنیم. بر روی بسیاری از روغن های خوراکی کلمه بدون پالم نوشته شده است اما آیا شما تنها به این کلمه اکتفا می کنید؟ اگر به وجود روغن پالم در روغن های سرخ کردنی شک دارید، این بخش از بهداشت و سلامت به شما کمک می کند تا بتوانید پالم را در روغن های سرخ کردنی تشخیص دهید.
روغن پالم چیست؟
روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی و از کم هزینه ترین روغن ها در سراسر جهان است که از مغز میوه نخل روغنی استخراج شده و یک سوم تولید جهانی روغن گیاهی را به خود اختصاص می دهد. روغن پالم در تهیه ی مواد غذایی بسیاری استفاده می شود و بسیاری از مواد غذایی و روغن های سرخ کردنی حاوی این روغن هستند.