در نگاه اول شاید تصور کنید که خشک کردن سبزی کار ساده و آسانی می باشد، اما با وجود ساده بودن این فرایند، باید برخی نکات را رعایت کنید تا سبزی خشک خراب نشود.
تهیه سبزی خشک خانگی و فوت فون خشک کردن سبزی در خانه
سبزی ها دارای ویتامین ها و مواد مغذی فراوانی هستند که برای سلامت بدن بسیار مفیدند. برخی سبزیجات در فصل خاصی مانند فصل بهار و تابستان به وفور یافت می شوند اما در فصل های سرد سال به سختی می توان آنها را یافت، به همین خاطر بسیاری از خانم های خانه دار برای اینکه در دو فصل پاییز و زمستان بتوانند از خواص سبزی های مختلف استفاده کنند، این سبزی ها را فریز و یا خشک می کنند. استفاده از سبزی خشک باعث خوشمزه تر شدن غذاهای شما می گردد و می توان آن را در تهیه غذاهای مختلف استفاده نمود. شما کاربران عزیز نمناکی می توانید از روش های مختلفی که در ادامه این مطلب آورده ایم، استفاده نمایید تا همیشه در تمام فصول سال سبزی خشک خوش عطر داشته باشید.
نکات مهم قبل از خشک کردن سبزیجات
قبل از آشنایی با روش های خشک نمودن سبزیجات بهتر است با نکات زیر آشنا شوید:
- برای خشک کردن سبزیجات ابتدا سبزی تازه تهیه کنید و اگر خودتان سبزی کاشته اید سبزی ها را صبح و قبل از اینکه خورشید بر روی آنها بتابد، بچینید.
- سبزیجات را پاک کنید و سبزی های زرد و پلاسیده را از سبزیجات سالم جداسازی نمایید.
- سبزی ها را در آب سرد غوطه ور کنید اما سبزی ها را بیش از اندازه در ظرف آب نگه ندارید، ده دقیقه تا یک ربع سبزی ها را داخل آب گذاشته و سپس چند بار آبکشی کنید تا گل و لای سبزیجات جدا شوند.