با آموزش پخت یک سوپ فوری همراه باشید.
امروز دستور خوشمزهترین و آسانترین و بی دردسرترین سوپ جو را برایتان آوردهایم که برای پیش غذا و وعده شام سبک مناسب است.
مواد لازم:
۵۰ گرم جو پرک
۱ عدد هویج
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ عدد پیاز
۵۰ گرم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۰.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ پیمانه آب
طرز تهیه:
۱. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب را اضافه کنید.
۲. هویج را نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.
۳. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۴. حالا آب را اضافه کنید، مقدار آب باید آنقدری باشه که دو بند انگشت بالاتر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یک ساعت آرام بپزد و جا بیفتد.
۶. نهایتاً سوپ را در ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.