اگر می خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ های تازه استفاده کنید.
نکاتی برای نگهداری قارچ ها به مدت طولانی
قارچ ها می توانند یکی از سخت ترین مواد غذایی درنگهداری باشند چون سریع می توانند رطوبت زیادی را جذب و شروع به خراب شدن می کنند. قارچ ها را تا جایی که ممکن است در بسته بندی اصلی خود نگه دارید، قارچ ها را در کیسه کاغذی یا دستمال کاغذی و یا منجمد کنید همه اینها می تواند کمک کند قارچ ها تازه تر بمانند.
اگر می خواهید قارچ های تازه ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن ها استفاده کنید، می توانید از روش منجمد کردن قارچ ها که در این بخش از نکات خانه داری گفته ایم استفاده کنید.