ترايفل يک دسر متعلق به كشور انگليس هست و حتما بايد در ظرف های پايه دار شيشه ای درست شود. در ادامه با طرز تهیه ترایفل گردو و توت فرنگی با ما همراه باشید .
ترایفل گردو و توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترایفل گردو و توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ترایفل گردو و توت فرنگی
- کره ۳۰ گرم
- توت فرنگی ۲۰۰ گرم
- گردو درشت خردشده ۲۰۰ گرم
- رولت کوچک ۱ بسته
- شکر ۵ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۲/۱/۴ پیمانه
- پودر وانیل شکری ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد ۲ قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت پودر شده ۱ قاشق سوپ خوری
- گردو و توت فرنگی (برای تزئین) به مقدار لازم
طرز تهیه ترایفل گردو و توت فرنگی
در یک قابلمه مناسب شیر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا کش دار شود، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
وقتی مخلوط کاملا غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا داخل مواد حل شوند. صبر کنید تا مخلوط خنک شود، سپس گردو و توت فرنگی های خردشده را اضافه کنید.
رولت را به صورت باریک برش بزنید، سپس آن ها را با فشار دست به لیوان های موردنظرتان بچسبانید. حالا داخل لیوان ها را از مخلوط حاصل پُر کنید. لیوان ها را می توانید داخل یخچال قرار دهید تا ترایفل ها خنک شوند. ترایفل ها را با توت فرنگی و گردو تزئین و سرو کنید.
