نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب میدانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند.
مواد لازم برای تهیه نان پیده
| مواد لازم | مقدار لازم |
| آرد سفید | 3 تا 4 پیمانه |
| شیر ولرم | 1 پیمانه |
| آب ولرم | ½ پیمانه |
| شکر | 2 قاشق غذاخوری |
| پودر خمیر مایه | 1 قاشق غذاخوری |
| روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
| نمک | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای رومال
| مواد لازم | مقدار لازم |
| زرده تخم مرغ | 1 عدد |
| زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
| کنجد و سیاه دانه | 1 قاشق غذاخوری |
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد . نان ترکی پیده را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مراحل تهیه نان پیده
مرحله اول:تهیه خمیر
مرحله دوم:باز کردن خمیر

مرحله سوم:رومال کشی
مرحله چهارم:پخت نان
نکات مهم
نکات تکمیلی در مورد نان ترکی پیده
