اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهنمان قدمتی طولانی دارد.
اشکنه خراسانی به صورت سوپ تهیه میشود و آن را به همراه نان محلی سرو میکنند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین میتواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغلههای زیاد باشد.
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز یک عدد درشت
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده یک قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم