طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگی
سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها به کار میرود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه شما را با طرز تهیه سس فرانسوی آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم میزان لازم مرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود. مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید. مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید. مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید. سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان....مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
آب نصف پیمانه سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) نصف پیمانه پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات 1 عدد سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ روغن زیتون یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سس فرانسوی
نکات مهم