ورم معده یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی است که می توان با کنترل رژیم غذایی و استفاده از برنامه های طب سنتی از پیشرفت این بیماری جلوگیری کرد.
بخور نخورهای مناسب افراد مبتلا به ورم معده
مواد غذایی در موارد نادری ممکن است که منجر به مشکلاتی از جمله ورم معده بشوند . در چنین مواردی می توان به راحتی با در پیش گرفتن راه هایی از این اتفاق جلوگیری کرد.
ورم معده یک نام اصلی برای التهاب معده است و گاهی اوقات کاملا ناگهانی و بعضی وقت ها تدریجی رخ می دهد . ورم معده برای بسیاری از افراد حاد نیست اما سریعا بعد از درمان از بین می رود.
ورم معده (Gastritis) التهاب، ناشی از عفونت و آلوده شدن به باکتری است که باعث زخم معده می شود. در برخی موارد، گاستریت می تواند منجر به ایجاد زخم و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می شود.
رژیم غذایی در بهبود و یا تشدید ورم معده بسیار موثر است . بعضی از مواد غذایی هستند که علائم مربوط به ورم معده را افزایش می دهند که در این قسمت از سلامت در مورد آن ها صحبت خواهیم کرد.
مواد غذاهایی که می توانید در صورت ابتلا به ورم معده ، آن ها را مصرف کنید :
1. مواد غذایی با فیبر بالا
مواد غذایی با فیبر بالا مثل آجیل ، تمشک و سبزیجات سبز برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مناسب می باشند و همچنین یک رژیم غذایی مناسب برای افرادی هستند که به ورم معده مبتلا می باشند . به خصوص بروکلی که منبع سرشاری از فیبر است و سطح سولفوروفان را بالا می برد و باکتری اچ.پیلوری را نیز می کشد.
2. مواد غذایی حاوی چربی های سالم
همه چربی ها بهترین گزینه برای افراد مبتلا به ورم معده محسوب نمی شوند اما چربی های سالم جزء استثناعات می باشند . اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی سالمون ، گردو ، دانه های چیا به کاهش التهاب معده و جلوگیری از ورود باکتری اچ.پیلوری کمک می کند . آووکادو ، روغن زیتون و دیگر دانه ها و آجیل ها نیز جزء منایع اسید چرب سالم هستند.