سیرابی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از افراد در اقصی نقاط دنیاست و شستن درست سیرابی کمک می کند تا بوی نامطبوع آن از بین برود و غذای لذیذی را به ارمغان بیاورد.
بهترین و راحت ترین روش شستن سیرابی
به لایه داخلی معده گاو و گوسفند که دارای بافت جویدنی است، سیرابی گفته می شود. این عضو گوشتی معده گاو و گوسفند سال های سال به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده مردم در اقصی نقاط دنیا بوده است. اما استفاده از آن امروزه زیاد مرسوم نیست. این غذای لذیذ کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین های لازم برای سلامت بدن می باشد، سیرابی می گویند که دارای بافت جویدنی است. سیرابی طعم ملایمی دارد که آن را تبدیل به غذایی خوشمزه به صورت جداگانه، یا در سوپ و خوراک کرده است.
سیرابی، اولین قسمت از معده دام است که گنجایشی برابر با یک هفتم وزن حیوان را دارد. معده گاو و گوسفند از چهار بخش سیرابی، شیردان ، هزارلا و نگاری تشکیل یافته است که سیرابی نود درصد از حجم معده را تشکیل می دهد. ابتدای سیرابی به لوله مری وصل شده است و سپس نگاری، هزارلا و شیردان قرار دارند.
سیرابی محل تخمیر غذای جویده شده توسط دام است که دارای میلیاردها باکتری می باشد . تغذیه دام در رنگ سیرابی تاثیر دارد و ممکن است سیرابی قبل از شستشو به رنگ زرد یا سبز مایل به خاکستری یا قهوه ای باشد .اگر غذای دام از علوفه سبز باشد ، سبزتر و تیره تر از دامی است که از جو استفاده کرده است.
بوی نامطبوع و ناخشوایند سیرابی قبل از پاک کردن کمی غیر قابل تحمل است و برای استفاده از آن ، باید به خوبی پاک شده و با دقت و حوصله زیاد شستشو داده شود.