استان کردستان علاوه بر جاهای دیدنی فوق العاده زیبایی که دارد، دارای تنوع غذایی بالایی می باشد. غذاهای محلی و سنتی خوشمزه این استان را از دست ندهید.
معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج
کردستان با دامنه ها و دشت های سرسبز و رشته کوههای سر به فلک کشیده با جاذبه های توریستی از زیباترین استان های غربی کشورمان است. رودخانه ها، غارها دریاچه ها، آبشارها و چشمه های جوشان همه دست به دست هم داده و کردستان را با همه عظمتش به وجود آورده اند.
کردستان شهری است با تنوع غذایی بسیار بالا و غذاهایی با طعمی خاص و فراموش نشدنی که عطر و بوی گیاهی آن ها تا مدت ها در یاد می ماند. در این قسمت از آشپزخانه سعی کرده ایم تا شما را با بهترین غذاهای محلی این استان زیبای کشورمان آشنا کنیم.
نان برساق
برساق از نان های سنتی و محلی کردستان است که در استان های ایلام و لرستان و کرمانشاه نیز طرفدار دارد. برای پخت این نان بی نظیر ابتدا آرد، شیر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و خمیری درست می کنند و سپس خمیر را در یک مکان گرم می گذارند تا به اصطلاح ور بیاید و بعد در اندازه های دلخواه از خمیر برداشته و به شکل گرد و کوچک در روغن سرخ می کنند این نان برای افطاری بسیار مناسب است.