در بیشتر منطقه های روستایی نان روزانه را خودشان در خانه تهیه می کنند، نان ساج یک نان خوشمزه روستایی است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه نان ساجی خونگی خوشمزه
پخت نان یکی از کارهای روزانه روستائیان در مناطق مختلف کشور به شمار می رود. نان ساجی، نانی نازک و پهن است که بیشتر در مناطق غربی و شمال غربی کشور ایران بر روی ساج (وسیله ی مخصوص پخت نان) که یک صفحه گرد و نسبتاً گود از جنس چدن است، دراندازه ها و شکل های مختلف پخت می شود. در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه نان ساجی را آورده ایم.
مواد لازم برای تهیه نان با ساج خانگی
مواد لازم مقدار آرد سبوس دار 2 لیوان نمک نصف قاشق چایخوری آب به میزان لازم طرز تهیه مرحله به مرحله نان با ساج خانگی