ابتدا به تعداد لازم سیب زمینی انتخاب میکنیم برای درست کردن این غذای ساده و خوشمره بهتر است که سیب زمینی بزرگ انتخاب کنید که تعداد سیب زمینی ها برای رنده یا له کردن خیلی زیاد نباشد بعد سیب زمینی ها را شسته سپس در داخل قابلمه به میزان مناسب آب ریخته و سیب زمینی ها را آبپز می کنیم برای اینکه متوجه شیم که سیب زمینی ها بعد از حدود 45 تا یک ساعت پخته شده یک چنگال را داخل سیب زمینی می کنیم اگر به راحتی وارد سیب زمینی شد یعنی پخته شده ولی اگه به سختی و سفتی چنگال را داخل کردید بدانید که هنوز برای پخت زمان لازم است
بعد از پخت سیب زمینی ها آنها را داخل بشقاب بگذارید تا هم آبش کشیده شود و هم سرد شود بعد سیب زمینی ها را پوست کنده سپس با دو روش میتوانیم سیب زمینی ها را له کنیم بسته به سلیقه شما دارد اگر میخواهید که خیلی نرم و یکدست شود از رنده استفاده کنید و اگر میخواهید که سیب زمینی را کمی متفاوت و حالت گوله شده داشته باشید ( که موقع خوردن حالت و شکل سیب زمینی در دهان حس شود و بخواهید جویدن سیب زمینی را حس کنید ) می توانید با گوشت کوب یا پشت قاشق و هر وسیله مخصوص خرد کردن به شکلهای کوچک خرد و له کنید
بعد سیب زمینی های خرد یا رنده شده را کنار بگذارید باز در این مرحله بسته به ذایقه شما می توانید از هر کدام از روشها را که دوست دارید استفاده کنید روش اول تابه را روی گاز می گذاریم به میزان دلخواه روغن ریخته باز به میزان دلخواه چند تخم مرغ در روغن می اندازیم بعد اینکه کمی سفت شد شروع به ریز ریز کردن تخم مرغ با نوک قاشق میکنیم وقتی که تخم مرغ ها کاملا ریز شدند سیب زمینی ها را کم کم اضافه میکنیم و خیلی آرام با تخم مرغ ها مخلوط میکنیم و نمک اضافه میکنیم
اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک اضافه کنید و اما در روش دوم که کمی رژیمی تر است تخم مرغ ها را آبپز کرده بعد با رنده ریز کنیم و تابه را کمی روغن ریخته سیب زمینی رنده یا له شده را درون روغن ریخته کمی هم میزنیم بعد تخممرغ آبپز را اضافه میکنیم در هر دو روش میتوانیم از زردچوبه هم استفاده کنیم یعنی وقتی که روغن را در تابه ریختیم میتوانیم زردچوبه را کمی تف دهیم
سپس مواد را اضافه کنیم که اگر طرفدار استفاده زیاد از ادویه در غداها هستید اضافه کردن زردچوبه در طعم آن بی نظیر است اما اگر این غذای ساده را برای بچه ها اماده میکنید زیاد میانه خوبی با ادویه ندارند. این غذا را معمولا با انواع ترشی سرو میکنند و معمولا با سس کچاپ و فرانسوی خیلی دلچسب تر خواهد بود.
میزان مواد به دلخواه شما بستگی دارد.