تفاله های چای معمولا مورد استفاده قرار نمی گیرد اما دارای فواید بسیار زیادی است، یکی از مهم ترین مزایای استفاده از تفاله چای هم برای گیاهان و باغبانی می باشد.
فواید استفاده از تفاله چای در باغبانی و تقویت گیاهان
چای، نوشیدنی محبوب بیشتر افراد است که به طور مکرر و روزانه مورد استفاده قرار می گیرد. در پی مصرف مکرر چای، تفاله زیادی تولید می شود و طبق مطالعات انجام شده استفاده از تفاله چای در باغبانی مزایای بی شماری برای شما دارد.
چگونه از تفاله چای برای باغبانی استفاده نماییم ؟
قبل از استفاده از چای های کیسه ای در فعالیت های باغبانی ، لازم است اطلاعاتی در مورد کیسه های حاوی چای کسب کنید ، در حالی که بسیاری از کیسه های چای تجزیه پذیرند، برخی دیگر دارای روکش پلی پروپیلن هستند که غیر قابل تجزیه اند و برای فعالیت های باغبانی مناسب نیستند. این انواع چای کیسه ای ممکن است هنگام لمس لغزنده و سر احساس شوند و لبه های مهر و موم شده با حرارت داشته باشند. اگر کیسه چای کیسه ای غیر قابل تجزیه باشد کرمها و میکروارگانیسمها نمیتوانند آن را تجزیه کنند.
چنانچه گفته ایم بهتر است که چای درون این کیسه ها را که برای باغبانی مناسب هستند خارج کنید و کیسه آن ها را دور بیاندازید و برای این کار فقط کافی است که کیسه را برش داده، چای محتوی آن را خالی کنید و سپس کیسه را دور بیاندازید.
کیسه های چایی که تجزیه پذیرند از موادی مانند ابریشم و یا کاغذ ساخته می شوند و البته باید توجه داشته باشید که حتی کیسه های تجزیه پذیر نیز دارای برچسب ها و موادی هستند که باید دور ریخته شوند.
تفاله چای را درون کود گیاهان بریزید
بهترین نوع استفاده از تفاله چای قرار دادن آن ها درون کود مورد نیاز گیاهان و ریختن آن ها در خاک مورد استفاده برای گل و گیاهان است . در این حالت، با قرار گرفتن تفاله چای درون کود گیاهان این مواد توسط کرم های خاکی تجزیه می شوند و اثر بخشی آن ها افزایش پیدا می کند .از آن جایی که کرم های خاکی در فرآیند تجزیه نقش مهمی را ایفا می کنند، شما می توانید تفاله های چای مصرفی خود را به راحتی درون کود گیاهان تان قرار دهید و از مزایای آن بهره مند شوید.