سالاد فتوش یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب لبنانی است که در ترکیبات آن از نان پیتا و سبزیجات تازه استفاده میشود.
سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان آنها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
سالاد فتوش یکی از انواع سالادهاست که متعلق به کشور لبنان است و دارای محبوبیت خاصی است. فتوش ترکیبی از سبزیجات تازه است که در آن از نان سرخ شده و یا مرغ پخته شده استفاده میشود. این سالاد به دلیل داشتن نان و سبزیجات تازه یک میان وعده کامل محسوب میشود؛ همچنین برای افرادی که رژیم غذایی دارند و یا برای گیاه خواران یک وعده غذایی کامل است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فتوش همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد فتوش
نان پیتا: ۲ عدد
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک چهارم لیوان
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
سماق: 1 قاشق چایخوری
سیر: ۲ حبه
آب انار: یک چهارم لیوان
دانه انار: یک چهارم لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کاهو: ۱ بوته متوسط
خیار: ۲ عدد
گوجه متوسط: ۱ عدد
تربچه: ۲ عدد
نعناع و جعفری تازه: از هرکدام یک چهارم لیوان
ساقه پیازچه: ۵ عدد