کیک هندوانه نوعی کیک ساده وانیلی است که میتوانید بدون نیاز به فر و تنها با اضافه کردن رنگ خوراکی سبز و قرمز به مواد آن کیکی شبیه به هندوانه بپزید که مناسب برای شب یلداست.
کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند.
به گزارش فرارو، کیک هندوانه نوعی کیک ساده وانیلی است که با اضافه کردن رنگ خوراکی شبیه به میوه هندوانه میشود و ظاهر بسیار زیبایی دارد که برای پذیرایی و تزیین میز شب یلدا بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه کیک هندوانه بدون فر و با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه
تخم مرغ درشت: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف لیوان
آرد سفید شیرینی: ۲ لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمز
شکات چیپسی اشکی برای تزیین: به میزان لازم
قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوبتری بگیرید:
۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.