تارت انار همراه با کرم پاتیسر و کرم انار جزء شیرینیهای لذیذ شب یلداست. با رعایت دقیق نکات دستور تهیه این تارت دسری خوشمزه برای یلدای خود و خانواده فراهم کنید.
در گذشته وقتی به شیرینی فروشی میرفتیم، نهایتا با چند نوع شیرینی مثل دانمارکی، خامهای و ... مواجه میشدیم، اما این روزها تنوع شیرینیها بیشتر از سابق شده و در کافهها یا شیرینیفروشیها انواع کیک و دسر مثل وافل، چیزکیک، کاپکیک، تارت و سایر شیرینیها موجود است.
تارت یکی از شیرینیهای پرطرفدار است که سطح روی آن باز میباشد و با انواع کرم، میوههای مختلف، مربا و خامه پر میشود. تارت انار با کرمهای مخصوص پاتیسر و انار از انواع این شیرینی خوشمزه است.
تارت یک شیرینی بینالمللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولا به عنوان دسر در مهمانیها و مجالس از آن استفاده میشود. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد میتوان داخل آن را با مواد غیر شیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک بادمجان و … را با آن سرو کرد.
خمیر تارت از ترکیب آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن در قالب تارت تهیه میشود تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل میآید حال آنکه در دسته کیکها پف از موارد غیر قابل حذف است. تهیه نان تارت کار سختی نیست، اما کمی حوصله میخواهد در این دستور سعی کرده ایم همه نکات و فوت و فنهای تهیه یک تارت خوشمزه را برای شما توضیح دهیم.
مواد اولیه لازم برای تهیه خمیر تارت
آرد ۱۸۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
کره سرد ۱۲۰ گرم
تخم مرغ درشت ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری