مرغ شکم پر در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. مرغ شکم پر ترکیه ای از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین های این نوع غذا می باشد.
طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای
مرغ شکم پر از غذاهای بین المللی شناخته شده در سراسر جهان است و به دلیل اینکه مواد طعم دهنده و چاشنی هایی که برای این غذا استفاده می شود بسیار متنوع هستند، طعم مرغ شکم پر در کشورهای مختلف متفاوت است.در این بین مرغ شکم پر ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین نوع آن است.
مواد لازم برای 4 نفر
- مرغ : 1 عدد متوسط
- سرکه سفید :1 استکان
- لیمو ترش :2 عدد
- پیاز : 4 عدد متوسط
- مغز گردو : 1 پیمانه
- دارچین : نصف قاشق چایخوری
- رب انار ملس : 3 قاشق غذاخوری
- شکر : 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : غلیط نصف استکان
- سیب زمینی : 2 عدد متوسط
- رزماری خشک شده : چند برگ
- نمک ، فلفل سیاه زردچوبه و فلفل قرمز : به مقدار کافی