ته دیگ سیب زمینی یکی از غذا های پرطرفدار ایرانی که افراد علاقه زیادی به آن دارند اما در صورتی که به بهترین نحو پخته شده باشد.
دلیل و علت اصلی نرم شدن ته دیگ سیب زمینی
ته دیگ بخش هیجان انگیز آشپزی است تا جایی که ته دیگ ایرانی را باید به عنوان یک غذای مستقل ثبت کرد. برای تهیه انواع ته دیگ می توانید از نان ها و سبزی های متنوع استفاده کنید.
یکی از بهترین ته دیگ ها، ته دیگ سیب زمینی است که طرفداران فراوانی به خصوص در بین کودکان دارد و کمتر کسی است که از این ته دیگ چشم پوشی کند. برخی مواقع پیش می آید که ته دیگ سیب زمینی ترد و خوشمزه و خوشرنگ نمی شود و نرم می شود. اگر می خواهید یک ته دیگ سیب زمینی خوشمزه تهیه کنید،این بخش از آشپزخانه کمکتان می کند.
علت نرم شدن ته دیگ سیب زمینی
نرم شدن ته دیگ سیب زمینی به علت های زیر می باشد:
- شما اجازه نمی دهید روغن داغ شود و سیب زمینی را ته قابلمه می چینید.
- بعد از ته دیگ انداختن دور غذا آب می ریزید.
- شعله زیر غذا را خیلی کم می کنید.
- زیر غذا را خیلی زود خاموش می کنید.
این 4 دلیلی که گفته شد، اصلی ترین دلیل نرم شدن ته دیگ سیب زمینی شماست. اگر شما هم سوال چگونه یک ته دیگ سیب زمینی خوب داشته باشیم را دارید، نکات مطرح شده در ادامه این بخش را برای داشتن یک ته دیگ سیب زمینی عالی و برشته رعایت کنید: می توانید قبل از قرار دادن ورقه های سیب زمینی، یک لایه کنجد به طور یکنواخت ته قابلمه بپاشید، سپس ورقه های سیب زمینی را روی کنجد بچینید اما مراقب باشید که قابلمه را تکان ندهید زیرا در غیر اینصورت یکنواختی کنجد از بین می رود. برای داشتن یک ته دیگ سیب زمینی متفاوت می توانید سیب زمینی ها را با رنده درشت رنده کرده و 15 دقیقه در آب سرد بگذارید و سپس آن را آبکش و مقداری نمک و زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ریختن روغن ته قابلمه ی تفلون و داغ شدن آن مخلوط سیب زمینی را در روغن ریخته و آن را به طور یکنواخت ته قابلمه پهن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ته دیگ سیب زمینی خودش را بگیرد، سپس برنج آبکش را روی آن بریزید.راهی برای نرم نشدن ته دیگ سیب زمینی
چند نکته مفید و عالی