هر یک از شهرهای ایرانی دارای فرهنگ غذایی خاصی هستند. در استان یزد هم تنوع غذایی بسیار بالاست و مردم این شهر فرهنگ غذایی خاص خود را دارند.
خوشمزه ترین غذاهای محلی و سنتی یزد
هر سرزمینی را فرهنگ های مختلفی تشکیل می دهد که فرهنگ غذایی از جمله فرهنگ هایی است که بسیار حائز اهمیت است که بر اساس آداب و رسوم و سنت های آن منطقه شکل می گیرد. بنابراین هر شهر یا روستایی دارای فرهنگ غذایی مختص به خود است که یکی از جذابیت های ویژه برای هر گردشگری محسوب می شود.
غذاهایی که از رنگ و لعابشان میتوان فهمید که به کدام خطه از کشور تعلق دارند و طعم بی نظیرشان هر ایرانی را به خود وابسته کرده است. اگر بخواهیم نگاهی به تنوع غذایی غذایی همه استان ها بیندازیم مشاهده می کنیم که استان یزد از جمله مناطقی است که انواع مختلف غذاهای سنتی را در اختیار گردشگران و توریست ها قرار می دهد، چنانچه مشتاق به آشنایی با این غذاهای خوشمزه و دلچسب استان یزد می باشید در این بخش با ما همراه باشید.
ماقوت
ماقوت به عنوان یکی از دسر های استان یزد به شمار می رود که طعم آن شباهت زیادی به فالوده یزدی دارد اما ظاهرش با آن متفاوت است. در تهیه این دسر خوشمزه موادی همچون گل خشک، گلاب، خلال مغزیجات، زعفران، گلاب به کار برده می شود.
برای اینکه طعم متفاوتی به ماقوت بدهید پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از گلاب، عرقیجات متفاوت دیگری مثل بیدمشک، نعنا یا بهارنارنج استفاده کنید. حتی برخی از افراد به جای آب از شیر استفاده میکنند و این باعث می شود که خاصیت ماقوت دو چندان شود.