گاناش شکلاتی از انواع کرم های شیرینی پزی است که طعم خوب و لذت بخشی دارد طرز تهیه این گاناش را در ادامه برای شما حاضر کرده ایم
گاناش شکلاتی
گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی بخوانید.
مواد لازم گاناش شکلاتی
مواد لازم | میزان لازم |
خامه | 200 گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | 250 گرم |
کره | 20 گرم |
مرحله اول : شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. مرحله دوم : خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . مرحله سوم : مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. مرحله چهارم : شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است. اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود. اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید. اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.طرز تهیه گاناش شکلاتی
نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتی