دانه های کنجد و روغن کنجد سرشار از ویتامین ها و کلسیم هستند که مصرف آن ها در بارداری بسیار مفید است و موجب تقویت سیستم دفاعی بدن می شوند.
مصرف دانه های کنجد و روغن کنجد در بارداری
مصرف کنجد در دوران بارداری ایمن است و هیچ شواهد علمی مبنی بر ناامن بودن آن در دسترس نیست.این یک تصور غلط است که دانه های کنجد دمای بدن را افزایش میدهند و با ایجاد عدم تعادل باعث سقط جنین میشوند.دانه های کنجد قدیمی ترین محصولات دانه های روغنی هستند که بیش از 3500 سال قدمت دارند.
آنها با نام های مختلفی مانند:بنه یا تیل شناخته میشودو بسته به نوع گیاه به صورت سفید، سیاه، زرد و قرمز در دسترس هستند که شما میتوانید آنها را با پوست یا بدون پوست تهیه کنید. در واقع دانه های کنجد برای سلامت کلی بدن مفید هستند، زیرا غنی از آهن، کلسیم، اسید های آمینه، پروتئین، اسید اگزالیک، ویتامین های E، C و B می باشند.