پیتزا یکی از محبوبترین و پر طرفدارترین فست فودها در دنیاست که در انواع و طعمهای گوناگون تهیه میشود. پیتزا سنگی با روش طبخی متفاوت و آسان یکی از انواع پیتزاست که طرز تهیه آن در ادامه این مطلب تقدیم شما خواهد شد.
امروز فست فودها یکی از مهمترین گروههای غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک جدید جای خود را در برنامه غذایی مردم دنیا باز کردهاند. پیتزا یکی از مهمترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور ایتالیا طبخ شد و سپس تهیه آن در سراسر جهان رواج پیدا کرد. پیتزا در انواع پیتزای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی و... تهیه میشود و دارای طیف گستردهای از طعم و مزه است.
یکی از انواع پیتزاهای محبوب پیتزا سنگی است که برای تهیه آن از سنگ ریزههایی شبیه سنگهای تنور نان سنگک استفاده میکنند. ما در این مطلب برآنیم تا طرز تهیه یک پیتزای سنگی خوشمزه و در عین حال آسان را در ماهی تابه روی گاز و بدون نیاز به فر با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سنگی
پنیر پیتزا: ۱ لیوان
سوسیس پپرونی: 2 عدد
سس کچاب: ۳ قاشق غذاخوری
سنگ ریزه: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
شیر یا آب: یک لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی
نمک: یک قاشق مرباخوری سر پر