شله زرد از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرها می باشد. برخی افراد با انجام اشتباهاتی در پخت آن، موجب آب انداختن و شل شدن شله زرد می شوند.
دلیل و راه حل شلی یا آب انداختن شله زرد
شله زرد یکی از دسرهای مقوی، مغذی و خوشمزه است که در مناسبت های مختلف مذهبی طبخ می شود. برای تهیه شله زرد از مواد غذایی متنوعی مانند برنج، شکر، زعفران، گلاب، کره، خلال بادام و... استفاده می شود.
بسیاری از کدبانوهای ایرانی در تهیه شله زرد خبره هستند اما برخی دیگر از خانم ها در زمان پخت شله زرد دچار مشکلاتی می شوند. یکی از مشکلات آب انداختن و شل شدن شله زرد است. با این بخش همراه شوید تا دریابید که چرا شله زرد شما شل شده و آب می اندازد.
علت شل شدن و آب انداختن شله زرد
شما اجازه نمی دهید که برنج کامل پخته شود و جا افتاده و قوام بیاید و وقتی برنج کمی نرم می شود، با این تصور که برنج همزمان با آب شدن شکر می پزد، شکر را به آن می افزایید، این کار سبب شل شدن شله زرد می شود زیرا بعد از اضافه کردن شکر، شله زرد آب انداخته و اگر آب برنج از ابتدا کامل تبخیر نشده باشد، شله زرد شما شل خواهد شد و قوام کافی نخواهد داشت.