لقمه کاهو آسیایی یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی است که ماده اصلی آن کاهو و گوشت گاو است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
مواد لازم برای لقمه های کاهو آسیایی
- ۱۶ برگ دوتایی کاهو پیچ
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز بزرگ پوست کنده و خرد شده
- یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- یک چهارم فنجان سس هویسین
- ۲ حبه سیر تازه پوست کنده و رنده شده
- یک قاشق چای خوری سس سویا
- یک قاشق چای خوری سرکه سیب
- یک قاشق چای خوری ترشی زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق چای خوری سس قرمز تند
- یک دسته پیازچه
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
- یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
طرز تهیه لقمه های کاهو آسیایی
کاهو را با دقت بشویید و آبکش کنید. سعی کنید کاهو را دولایه بردارید تا در هنگام پیچیدن نشکنند.
آماده سازی مواد داخل لقمه های کاهو: کمی روغن در یک تابه متوسط بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. گوشت چرخ کرده را به پیازها بیفزایید و برای ۵ تا ۷ دقیقه خوب تفت دهید تا بپزد. سپس سس هویسین، سس سویا، سرکه، سس فلفلی و زنجبیل را در تابه بریزید و خوب هم بزنید.در ادامه به ترتیب فلفل دلمه ای، پیازچه، سیر و روغن کنجد را به مواد داخل تابه اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید. کاهو ها را در یک سینی قرار دهید و با کمک قاشق از مواد در آن ها بریزید. شما می توانید آن ها را به صورت دلمه نیز بپیچید و سرو کنید.
اطلاعات مواد مغذی لقمه های کاهو آسیایی
- ۳۸۸ کالری
- ۲۲٫۳ گرم چربی
- ۲۴٫۳ گرم کربوهیدرات
- ۲۳٫۴ گرم پروتئین
مواد لازم برای سس هویسین (مخصوص غذاهای چینی)
- سس سویا 4 قاشق
- کره بادام زمینی 2 قاشق
- عسل 1 قاشق
- سرکه سفید 2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1/8 قاشق چایخوری
- سس تند 20 قطره
- فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس هویسین
تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه یا ظرف کوچک مخلوط کنید و آن را روی غذای دلخواهتان بریزید و یا کنار گوشت یا خوراکها سرو کنید.
 
 
 
 













