کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فستفود کردهایم میتوانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
سینه مرغ: ۱/۴ سینه کامل
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چای خوری
سیر: ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
چوب دارچین: ۱ تکه
روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
۲. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
۳. حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.
۴. سیب زمینی ها را بشوئید و آب پز کنید.
۵. پس از پختن سیب زمینی ها، آن ها را پوست گرفته و با گوشت کوب یا غذاساز له کنید.
۶. سیب زمینی له شده را در کاسه ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
۷. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.
۸. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
۹. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکت ها هم اندازه باشند.
۱۰. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
۱۱. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
۱۲. کراکت ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
۱۳. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت ها را در روغن سرخ کنید.
۱۴. پس از اینکه کراکت ها طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.