فینگرفود هندوانهای یکی از انواع فینگرفودهاست که از ترکیب نان تست و موادی شبیه به سالاد الویه تهیه میشود و تزیین آن شبیه به برشهای هندوانه است که برای شب یلدا بسیار مناسب خواهد بود.
فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذاهایی گفته میشود که بسیار کوچک و لقمهای هستند و میتوان آنها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفودها نوعی سبک غذایی خاص به شمار میروند که به دلیل تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار میگیرند، بسیار چشمنواز و اشتها برانگیز هستند. خلاقیت در آشپزی یکی از مهمترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است.
فینگرفودها انواع مختلفی دارند: فینگرفودهای گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفودها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانیها، جشن تولد، سمینارها، میزهای بار رستوران، جشنهای مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند. فینگر فود هندوانهای نوعی فینگر فود است که با استفاده از نان تست و موادی شبیه به سالاد الویه تهیه میشود و تزیین آن با گوجه و جعفری شبیه به برشهای هندوانه است که برای پذیرایی در شب یلدا گزینه بسیار مناسبی است. در این مطلب طرز تهیه فینگرفود هندوانهای با روشی بسیار آسان و فوری در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه فینگر فود هندوانهای
سینه مرغ: ۱ عدد
سیب زمینی پخته: ۲ عدد
خیارشور: ۳۰۰ گرم
کنسرو ذرت: نصف قوطی
نخود فرنگی: نصف قوطی
نان تست: ۱ بسته
سس مایونز: به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گوجه: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ لیوان