ته دیگ سیب زمینی یکی از غذا های پرطرفدار ایرانی که افراد علاقه زیادی به آن دارند اما در صورتی که به بهترین نحو پخته شده باشد.
دلیل و علت اصلی نرم شدن ته دیگ سیب زمینی
ته دیگ بخش هیجان انگیز آشپزی است تا جایی که ته دیگ ایرانی را باید به عنوان یک غذای مستقل ثبت کرد. برای تهیه انواع ته دیگ می توانید از نان ها و سبزی های متنوع استفاده کنید.
یکی از بهترین ته دیگ ها، ته دیگ سیب زمینی است که طرفداران فراوانی به خصوص در بین کودکان دارد و کمتر کسی است که از این ته دیگ چشم پوشی کند. برخی مواقع پیش می آید که ته دیگ سیب زمینی ترد و خوشمزه و خوشرنگ نمی شود و نرم می شود. اگر می خواهید یک ته دیگ سیب زمینی خوشمزه تهیه کنید،این بخش از آشپزخانه کمکتان می کند.
علت نرم شدن ته دیگ سیب زمینی
نرم شدن ته دیگ سیب زمینی به علت های زیر می باشد:
- شما اجازه نمی دهید روغن داغ شود و سیب زمینی را ته قابلمه می چینید.
- بعد از ته دیگ انداختن دور غذا آب می ریزید.
- شعله زیر غذا را خیلی کم می کنید.
- زیر غذا را خیلی زود خاموش می کنید.