سوپ یکی از غذاهای پر طرفدار فصل سرماست و سوپ جو از انواع خوشمزه و محبوب سوپهاست که به دو صورت قرمز و سفید تهیه میشود. در این مطلب با طرز تهیه سوپ جو قرمز لذیذ و لعابدار به سبک رستورانها همراه ما باشید.
سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
سوپ جو یکی از انواع سوپهای مجلسی و پر طرفدار است که در بیشتر رستورانها به عنوان پیشغذا سرو میشود. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی برای بدن بسیار مفید است. پخت این سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشتهای در آشپزی ندارند، بهراحتی میتوانند آن را در منزل تهیه کنند. در این مطلب طرز تهیه سوپ جو رستورانی خوشمزه و لعابدار همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این سوپ تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو رستورانی
جو پوست کنده: ۱ لیوان
پیاز: ۲ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف لیوان
آب جوش: لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
آب لیمو: به میزان دلخواه