معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه «رفع نقص بسیاری از رشتههای ارجاع شده توسط کمیته پنج نفره با بررسی وزارت علوم انجام شده است»، اولویت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی برای سال تحصیلی جدید را تشریح کرد. فرهاد حسینزادهلطفی که با خبرگزاری آنا گفتوگو میکرد، تعیینتکلیف رشتههایی که از سال گذشته باقی مانده و عدهای برای ثبتنام در آنها درخواست دادهاند را اولویت اصلی معاونت خود دانست و ابراز امیدواری کرد که تا پایان شهریور امسال تکلیف این مساله روشن میشود و دستورالعمل جدیدی هم برای ثبتنام آنها ابلاغ خواهد شد.
کیفیت آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی از آن موضوعاتی است که همواره مد نظر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بوده است؛ موضوعی که حسینزادهلطفی نیز از همان آغاز فعالیت خود در این دانشگاه درباره آن هدفگذاری کرده و برنامههای خود را براساس این هدف، پایهریزی کرده است. او میگوید: «بهطور حتم در ترم جدید، حفظ کیفیت آموزشی را بیش از گذشته مدنظر قرار خواهد داد.» معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفته است: «واحدها هم همکاریهای لازم را برای حفظ کیفیت آموزشی خواهند داشت تا بتوانیم هم از نظر آموزشی و هم از نظر پژوهشی این مساله مهم را مدنظر قرار دهیم.» قرار است در این مسیر واشقانیفراهانی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز کمکرسان باشد. آنطور که حسینزادهلطفی گفته است واشقانیفراهانی تاکنون نیز کمک و مشاوره فراوانی را برای ارتقای کیفیت پژوهشی در اختیار معاونت آموزشی قرار داده است.
ایجاد ارتباط و همکاری موثر میان دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان متولی اصلی آموزش عالی در کشور، آنقدر اهمیت دارد که مسئولان این دو نهاد همواره برای تحکیم روابط از هیچ تلاشی فروگذار نبودهاند. معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سخنان خود رابطه خوب میان وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی را مثبت ارزیابی کرده و تاکید کرده است: «قطعا ثبتنام تمام رشتههایی که از وزارت علوم و مراجع ذیصلاح مجوز گرفتهاند، از مهر آغاز خواهد شد. رشتههای دارای نقص نیز همچنان در حال بررسی هستند و ما تقریبا هر هفته این رشتهها را در جلسات کمیته پنج نفره مورد بررسی قرار میدهیم و به دلیل همین تعامل تاکنون تعداد بسیار زیادی از این رشتهها تعیینتکلیف شدهاند.» حسینزادهلطفی با بیان اینکه رفع نقص بسیاری از این رشتهها انجام شده است، گفت: «بیش از 80 درصد رشتههایی که برای رفع نقص به دانشگاه آزاد اسلامی برگردانده شدهاند، دارای نواقص بسیار جزئی بودهاند و به همین دلیل در فاصله زمانی کوتاهی به وزارت علوم عودت داده شدهاند.»