بالاخره وعده هاي پيشين عملي گشتند و حالا محدوديت صد و چهل کاراکتري توييتر براي پيغام هاي مستقيم ارسالي و دريافتي برداشته شده و از امروز کاربران اين سرويس مي توانند از طريق اپليکيشن هاي موبايل، دسکتاپ و يا نسخه ي تحت وب آن دايرکت هايي ۱۰.۰۰۰ کاراکتري بفرستند و بگيرند.
به گزارش تدبیر خبر آنلاين(TadbirKhabar.com)، ساچين آگاروال، مدير محصولات شبکه ي اجتماعي مورد بحث، در همين راستا اظهار داشته حذف محدوديت دايرکت مسيج ها تقريباً اصلي ترين و مهم ترين درخواست کاربرانشان تا به امروز بوده و آنها اعتقاد داشته اند بدين ترتيب قادر خواهند شد به شکل بهتري به تبادل افکار بپردازند.
توييتر چندين سال بهبود قابليت پيغام هاي مستقيم و درخواست هاي کاربران خود در اين زمينه را ناديده گرفته بود اما با قرار گرفتن کويل وايل در سمت سازماندهي محصولات طي پائيز گذشته، اوضاع رفته رفته دستخوش تغيير گشت.
کمپاني مورد بحث ابتدا قابليت تبادل لينک را به دايرکت مسيج ها افزود، سپس شاهد اضافه شدن ويژگي ارسال پيغام هاي گروهي و رد و بدل کردن تصاوير به همين شکل بوديم و امکان به اشتراک گذاري توييت ها در درون اين دسته از پيام ها نيز در دسترس قرار گرفت.
آگاروال مي گويد ايده اصلي اين است که شما با استفاده از DM بتوانيد به بحث بيشتر و وسيع تري در مورد آنچه بر روي توييتر ديده ايد اقدام نماييد. وي مي افزايد “قصد داشتيم تفاوتي واضح بين فضاي عمومي و خصوصي پديد آوريم”. ضمناً نبايد از ياد برد حذف محدوديت ياد شده سبب خواهد شد شرکت ها قادر باشند ارتباط بهتري با خدمات گيرندگان شان داشته و در مواقع ضروري به ارائه پشتيباني و راهنمايي آنها بپردازند.
گفتنيست طي سال هاي اخير بسياري انتظار داشته اند توييتر نيز همچون فيس بوک يک اپليکيشن مجزا براي تبادل پيغام هاي خصوصي و فوري پديد آورد و وقتي از آگاروال در همين رابطه و برنامه هاي شرکت متبوعش در اين زمينه سئوال شده وي گفته است نمي تواند در مورد محصولات عرضه نشده و برنامه هاي آتي کمپاني اش سخني بگويد و در زمان فعلي پيغام هاي مستقيم بهترين مکان براي ايجاد ارتباطات خصوصي هستند.
ولي به هر جهت نبايد از ياد برد توييتر سرويسي محسوب مي شود که بسياري از افراد در آن اشخاص جديدي را ملاقات کرده، ارتباطات کاري تازه اي پديد مي آورند و به تبادل ايده مي پردازند؛ لذا وجود يک اپ مستقل پيغام رسان براي آن شايد بتواند سبب بسط و بهبود موضوعات ياد شده گردد.
از همين رو بايد منتظر ماند و ديد در آينده چنين امري از جانب شبکه اجتماعي مورد بحث رقم خواهد خورد يا خير.
*ديجياتو